Heatwave Sex Tips

Heatwave Sex Tips

Heatwave Sex Tips

De zomer is een kracht waarmee in elk jaar rekening moet worden gehouden, maar 2020 zorgt voor zinderende nazomer temperaturen in een groot deel van Europa en de Verenigde Staten. HiBegolven hebben invloed op alle aspecten in het dagelijks leven, het kan dus een echte spelbreker zijn als de sCjgende temperaturen elk eroCsch potenCeel doet uitbranden. Daarom hebben we onze belangrijkste Cps samengesteld om je seksleven in de zomer bruisend te houden en de rest van je leven koel te houden.

Seks in de schemering

Seks is heet en zweterig - wat een deel van het plezier kan zijn - maar er is een limiet aan de hiBetoleranCe van je lichaam voordat het idee van aanraken (of aangeraakt worden) veel minder verleidelijk is. Wanneer de temperaturen beginnen te sCjgen naar hun zomerpiek, is het Cjd om manieren te vinden om je liefdesleven op de meest sexy manier af te koelen.

Probeer met de natuur samen te werken, in plaats van ertegen. Warmte bouwt zich op in de loop van de uren met daglicht, dus de warmste Cjd is over het algemeen tussen 12.00 en

15.00 uur wanneer de zon nog steeds hoog aan de hemel staat. Terwijl de buitentemperatuur 's nachts aOoelt, kan uw lichaam 's avonds na een lange dag in de zon nog steeds uitgeput aanvoelen. HiBe-uitpuPng is geen lachertje en brengt jou en/of je geliefde niet in de stemming.

De oplossing? Ochtend sex! Misschien niet helemaal bij zonsopgang, maar je snapt het wel… De aarde is het koelst na de donkere uren van de nacht en je lichaam heeW de hoogste energiereserves. De ochtend is toevallig ook wanneer de hormoonspiegels van het lichaam het hoogst zijn, inclusief degenen die verantwoordelijk zijn voor uw libido. De REM- slaapcyclus verhoogt de bloedstroom naar de geslachtsorganen; zelfs als je dromen niet seksueel zijn, of als je je ze niet herinnert, kan het zijn dat je wakker wordt met een extra dartel gevoel.

Onze collectie harnassen in ondergoed stijl, zowel de boxer- als slipontwerpen, zijn comfortabel genoeg om de hele nacht te dragen, zodat je wakker wordt en klaar bent om te spelen. We raden je ook aan om je favoriete vibe binnen handbereik van je bed te houden om elke gelegenheid te grijpen voor sexy zonsopgang tijden.

Word nat in elk opzicht

Water is leven en je lichaam heeW er veel van nodig om in de stemming te komen. De impact van uitdroging op uw geest, lichaam en seksuele ervaringen kan niet genoeg worden benadrukt. Fysieke effecten van uitdroging zijn onder meer verminderde mentale capaciteit en percepCe van zowel pijn als plezier. Het vermindert ook het bloedvolume, wat resulteert in een trage bloedcirculaCe die de opwinding cyclus van het lichaam belemmert. Als je lichaam goed gehydrateerd is, is er meer zuurstof in je bloed aanwezig, en hogere zuurstofniveaus helpen het lichaam om een orgasme te bereiken.

Wij zijn grote voorstanders van glijmiddel in vrijwel elk seksueel scenario. Wanneer de zomertemperaturen omhoogschieten, raden we aan om uw smeermiddel gebruik te verdubbelen. Symptomen van uitdroging zijn onder meer vaginale droogheid, dus wees genereus met je favoriete vagina-vriendelijke glijmiddel. Royaal gebruik van glijmiddelen zoals Sliquid's biologische formule op waterbasis zorgt voor comfort en plezier Cjdens uw hele seksuele ervaring.

Ontwikkel je eigen kilte

Temperatuurspel kan bij elk weer leuk zijn, maar als de buitenwereld extreem heet wordt, kan het zijn dat je lichaam huivert van genot bij de gedachte aan een ijskoude aanraking. De hittegolf is je excuus om in alle koude dingen te leunen! Hoe warmer je lichaam is, hoe intenser (en aangenamer) de introductie van koude zal zijn voor je zintuigen.

De meeste dildo's in onze selectie kunnen koude temperaturen aan, maar zorg ervoor dat je bullet/kogel-vibrators verwijdert voordat je bevriest. De batterijen en zoemende stukjes die bepaald speelgoed aangenaam maken, zijn niet winterklaar en mogen niet worden blootgesteld aan extreme kou.

Sommige dildo's kunnen de temperatuur gedurende langere tijd vasthouden, zoals onze nieuwe selectie onbreekbaar glazen speelgoed. De Planets-dildo is ontworpen voor vaginaal of anaal spelen, terwijl de Doubler twee bollen van verschillende grootte biedt voor penetrerend plezier.

Als temperatuurspel je opwindt, maar je bent nog niet klaar om een diepe duik te nemen in ijzige penetratie, probeer dan ijs te introduceren tijdens het voorspel. Houd een kopje ijs bij de hand, zodat je op het juiste moment een blokje kunt pakken. Laat het ijs in je hand smelten en laat dit over het lichaam van je geliefde druppelen, of houd het in je mond tijdens orale seks. Of probeer prikkelende speeltjes zoals Nip Zip in je voorspel op te nemen door het op de tepels van je partner aan te brengen. Nip Zip begint na 1-2 minuten te werken, maar kan tot een uur blijven tintelen en versterkt ook andere sensaties.

Afkoelen is de eerste stap op weg naar opwarming van de aarde in je seksleven. Wees veilig, heb plezier en blijf de hele zomer nat!